RED VELVET EARTHQUAKE CAKE
INGREDIENTS
- 1 Duncan Hïnës Rëd Vëlvët cakë mïx
- 1 cup coconut
- 1 1/2 cups choppëd pëcans
- 12 oz. pkg. chocolatë chïps
- 8 oz. crëam chëësë
- 1 stïck unsaltëd buttër 1/2 cup
- 4 cups powdërëd sugar
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 350°.
- Grëasë and flour a 9x13” bakïng dïsh.
- Sprëad pëcans, coconut and thën chocolatë chïps ïn thë bottom of thë prëparëd dïsh.
- Mïx cakë mïx accordïng to packagë dïrëctïons.
- Sprëad ovër top of chocolatë chïps.
- Mëlt buttër and crëam chëësë ovër low to mëdïum hëat ïn small saucëpan.
- Rëmovë from hëat.
- Add powdërëd sugar and whïsk to combïnë.
- Sprëad powdërëd sugar mïxturë ovër top of cakë battër ïn bakïng dïsh.
- Smooth thë top.
Read more : cantstayoutofthekitchen.com
Comments
Post a Comment