RED VELVET EARTHQUAKE CAKE



RED VELVET EARTHQUAKE CAKE


INGREDIENTS

  • 1 Duncan Hïnës Rëd Vëlvët cakë mïx
  • 1 cup coconut
  • 1 1/2 cups choppëd pëcans
  • 12 oz. pkg. chocolatë chïps
  • 8 oz. crëam chëësë
  • 1 stïck unsaltëd buttër 1/2 cup
  • 4 cups powdërëd sugar



INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat ovën to 350°.
  2. Grëasë and flour a 9x13” bakïng dïsh.
  3. Sprëad pëcans, coconut and thën chocolatë chïps ïn thë bottom of thë prëparëd dïsh.
  4. Mïx cakë mïx accordïng to packagë dïrëctïons.
  5. Sprëad ovër top of chocolatë chïps.
  6. Mëlt buttër and crëam chëësë ovër low to mëdïum hëat ïn small saucëpan.
  7. Rëmovë from hëat.
  8. Add powdërëd sugar and whïsk to combïnë.
  9. Sprëad powdërëd sugar mïxturë ovër top of cakë battër ïn bakïng dïsh.
  10. Smooth thë top.



Read more : cantstayoutofthekitchen.com

Comments