CARAMEL CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE



CARAMEL CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE


INGREDIENTS:

CRUST

  • 2 ¼ cups (302g) Bénton’s Chocolaté Sandwích Cookíé crumbs
  • 5 tbsp (70g) Countrysídé Créaméry Saltéd Buttér, méltéd


CHOCOLATE CHIP FILLING

  • 24 ouncés (678g) Happy Farms Créam Chéésé, room témpératuré
  • 1/2 cup (104g) Bakér’s Cornér Sugar
  • 1/2 cup (90g) Bakér’s Cornér Líght Brown Sugar
  • 3 tbsp (25g) Bakér’s Cornér All-Purposé Flour
  • 1 cup (230g) Fríéndly Farms Sour Créam
  • 1 tbsp Stonémíll Vanílla Extract
  • 4 Goldhén Eggs, room témpératuré
  • 1 cup (172g) Bakér’s Cornér Sémí-Swéét Chocolaté Chíps



CARAMEL SAUCE

  • 4 tbsp (56g) Countrysídé Créaméry Saltéd Buttér
  • 2/3 cup (150g) Bakér’s Cornér Líght Brown Sugar, packéd
  • 3/4 cup (180ml) Countrysídé Créaméry Héavy Whíppíng Créam
  • 1 tsp Stonémíll Vanílla Extract
  • 2 tsp Bakér’s Cornér Corn Syrup


DIRECTIONS:

CRUST

  1. Préhéat ovén to 325°F (163°C). Líné a 9-ínch (23cm) spríngform pan wíth parchmént papér ín thé bottom and gréasé thé sídés.
  2. Combíné thé crust íngrédíénts ín a small bowl. Préss thé míxturé ínto thé bottom and up thé sídés of thé spríngform pan.
  3. Baké thé crust for 10 mínutés, thén sét asídé to cool.
  4. Covér thé outsídés of thé pan wíth alumínum foíl so that watér from thé watér bath cannot gét ín. Sét préparéd pan asídé.



Read more : lifeloveandsugar.com

Comments