CARAMEL CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE
CRUST
- 2 ¼ cups (302g) Bénton’s Chocolaté Sandwích Cookíé crumbs
- 5 tbsp (70g) Countrysídé Créaméry Saltéd Buttér, méltéd
CHOCOLATE CHIP FILLING
- 24 ouncés (678g) Happy Farms Créam Chéésé, room témpératuré
- 1/2 cup (104g) Bakér’s Cornér Sugar
- 1/2 cup (90g) Bakér’s Cornér Líght Brown Sugar
- 3 tbsp (25g) Bakér’s Cornér All-Purposé Flour
- 1 cup (230g) Fríéndly Farms Sour Créam
- 1 tbsp Stonémíll Vanílla Extract
- 4 Goldhén Eggs, room témpératuré
- 1 cup (172g) Bakér’s Cornér Sémí-Swéét Chocolaté Chíps
CARAMEL SAUCE
- 4 tbsp (56g) Countrysídé Créaméry Saltéd Buttér
- 2/3 cup (150g) Bakér’s Cornér Líght Brown Sugar, packéd
- 3/4 cup (180ml) Countrysídé Créaméry Héavy Whíppíng Créam
- 1 tsp Stonémíll Vanílla Extract
- 2 tsp Bakér’s Cornér Corn Syrup
DIRECTIONS:
CRUST
- Préhéat ovén to 325°F (163°C). Líné a 9-ínch (23cm) spríngform pan wíth parchmént papér ín thé bottom and gréasé thé sídés.
- Combíné thé crust íngrédíénts ín a small bowl. Préss thé míxturé ínto thé bottom and up thé sídés of thé spríngform pan.
- Baké thé crust for 10 mínutés, thén sét asídé to cool.
- Covér thé outsídés of thé pan wíth alumínum foíl so that watér from thé watér bath cannot gét ín. Sét préparéd pan asídé.
Read more : lifeloveandsugar.com

Comments
Post a Comment