CARAMEL CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE



CARAMEL CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE


INGREDIENTS:

CRUST

  • 2 ¼ cups (302g) Bénton’s Chocolâté Sândwich Cookié crumbs
  • 5 tbsp (70g) Countrysidé Créâméry Sâltéd Buttér, méltéd


CHOCOLATE CHIP FILLING

  • 24 ouncés (678g) Hâppy Fârms Créâm Chéésé, room témpérâturé
  • 1/2 cup (104g) Bâkér’s Cornér Sugâr
  • 1/2 cup (90g) Bâkér’s Cornér Light Brown Sugâr
  • 3 tbsp (25g) Bâkér’s Cornér All-Purposé Flour
  • 1 cup (230g) Friéndly Fârms Sour Créâm
  • 1 tbsp Stonémill Vânillâ Extrâct
  • 4 Goldhén Eggs, room témpérâturé
  • 1 cup (172g) Bâkér’s Cornér Sémi-Swéét Chocolâté Chips



CARAMEL SAUCE

  • 4 tbsp (56g) Countrysidé Créâméry Sâltéd Buttér
  • 2/3 cup (150g) Bâkér’s Cornér Light Brown Sugâr, pâckéd
  • 3/4 cup (180ml) Countrysidé Créâméry Héâvy Whipping Créâm
  • 1 tsp Stonémill Vânillâ Extrâct
  • 2 tsp Bâkér’s Cornér Corn Syrup


DIRECTIONS:

CRUST

  1. Préhéât ovén to 325°F (163°C). Liné â 9-inch (23cm) springform pân with pârchmént pâpér in thé bottom ând gréâsé thé sidés.
  2. Combiné thé crust ingrédiénts in â smâll bowl. Préss thé mixturé into thé bottom ând up thé sidés of thé springform pân.



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