CARAMEL CHOCOLATE CHIP CHEESECAKE
INGREDIENTS:
CRUST
- 2 ¼ cups (302g) Bénton’s Chocolâté Sândwich Cookié crumbs
- 5 tbsp (70g) Countrysidé Créâméry Sâltéd Buttér, méltéd
CHOCOLATE CHIP FILLING
- 24 ouncés (678g) Hâppy Fârms Créâm Chéésé, room témpérâturé
- 1/2 cup (104g) Bâkér’s Cornér Sugâr
- 1/2 cup (90g) Bâkér’s Cornér Light Brown Sugâr
- 3 tbsp (25g) Bâkér’s Cornér All-Purposé Flour
- 1 cup (230g) Friéndly Fârms Sour Créâm
- 1 tbsp Stonémill Vânillâ Extrâct
- 4 Goldhén Eggs, room témpérâturé
- 1 cup (172g) Bâkér’s Cornér Sémi-Swéét Chocolâté Chips
CARAMEL SAUCE
- 4 tbsp (56g) Countrysidé Créâméry Sâltéd Buttér
- 2/3 cup (150g) Bâkér’s Cornér Light Brown Sugâr, pâckéd
- 3/4 cup (180ml) Countrysidé Créâméry Héâvy Whipping Créâm
- 1 tsp Stonémill Vânillâ Extrâct
- 2 tsp Bâkér’s Cornér Corn Syrup
DIRECTIONS:
CRUST
- Préhéât ovén to 325°F (163°C). Liné â 9-inch (23cm) springform pân with pârchmént pâpér in thé bottom ând gréâsé thé sidés.
- Combiné thé crust ingrédiénts in â smâll bowl. Préss thé mixturé into thé bottom ând up thé sidés of thé springform pân.
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