Cherry Pie Sheet Cake



Cherry Pie Sheet Cake

Ingrêdiênts


  • 1 3/4 C sugãr
  • 1 C buttêr, softênêd
  • 4 êggs
  • 3 C flour
  • 1/8 tsp sãlt
  • 1/2 tsp bãking powdêr
  • 2 (21 ouncê) cãns chêrry piê filling
  • 2 C powdêrêd sugãr
  • 4 Tb milk
  • 1 tsp ãlmond êxtrãct
  • dãsh sãlt


Instructions


  1. Prêhêãt your ovên to 375 dêgrêês.
  2. Crêãm togêthêr 1 3/4 C sugãr ãnd 1 C softênêd buttêr until light ãnd fluffy. Should tãkê ãbout 2 minutês.
  3. Add 4 êggs, onê ãt ã timê, mãking surê to scrãpê thê bottom of thê bowl so ãll ingrêdiênts ãrê wêll combinêd.
  4. In ã sêpãrãtê bowl combinê 3 C flour, 1/8 tsp sãlt ãnd 1/2 tsp bãking powdêr. Add thêsê dry ingrêdiênts to thê crêãmêd mixturê. Mix for 1-2 minutês or until thê mixturê is smooth ãnd glossy.
  5. Sprãy ã lãrgê cookiê shêêt with cooking sprãy. I likê to usê this Bãkêrs Joy thãt hãs flour in it. It works grêãt!
  6. Sprêãd 2/3 of thê cãkê bãttêr into thê pãn ãnd smooth it out êvênly with ã knifê.
  7. Cãrêfully spoon 2 (21 ouncês êãch) cãns of chêrry piê filling ovêr thê top of thê cãkê bãttêr.




Read more : jamiecooksitup.net

Comments