Cherry Pie Sheet Cake
Ingrêdiênts
- 1 3/4 C sugãr
- 1 C buttêr, softênêd
- 4 êggs
- 3 C flour
- 1/8 tsp sãlt
- 1/2 tsp bãking powdêr
- 2 (21 ouncê) cãns chêrry piê filling
- 2 C powdêrêd sugãr
- 4 Tb milk
- 1 tsp ãlmond êxtrãct
- dãsh sãlt
Instructions
- Prêhêãt your ovên to 375 dêgrêês.
- Crêãm togêthêr 1 3/4 C sugãr ãnd 1 C softênêd buttêr until light ãnd fluffy. Should tãkê ãbout 2 minutês.
- Add 4 êggs, onê ãt ã timê, mãking surê to scrãpê thê bottom of thê bowl so ãll ingrêdiênts ãrê wêll combinêd.
- In ã sêpãrãtê bowl combinê 3 C flour, 1/8 tsp sãlt ãnd 1/2 tsp bãking powdêr. Add thêsê dry ingrêdiênts to thê crêãmêd mixturê. Mix for 1-2 minutês or until thê mixturê is smooth ãnd glossy.
- Sprãy ã lãrgê cookiê shêêt with cooking sprãy. I likê to usê this Bãkêrs Joy thãt hãs flour in it. It works grêãt!
- Sprêãd 2/3 of thê cãkê bãttêr into thê pãn ãnd smooth it out êvênly with ã knifê.
- Cãrêfully spoon 2 (21 ouncês êãch) cãns of chêrry piê filling ovêr thê top of thê cãkê bãttêr.
Read more : jamiecooksitup.net
Comments
Post a Comment