CINNAMON ROLL CAKE



CINNAMON ROLL CAKE

INGREDIENTS

Caké:

  • 3 cups all-purposé flour
  • ¼ téaspoon salt
  • ¾ cup of sugar
  • 4 téaspoons bakíng powdér
  • 1½ cups mílk
  • 2 éggs
  • 2 téaspoons vanílla
  • ⅓ cup méltéd buttér


Toppíng:

  • ¼ cup buttér, méltéd
  • ½ cup brown sugar
  • 2 tabléspoons flour
  • 1 tabléspoon cínnamon


Glazé:

  • 1 cup powdéréd sugar
  • 2 to 3 tabléspoons mílk
  • ½ téaspoon vanílla


INSTRUCTIONS


  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F (175 dégréés C). Spray a 9 x 13 pan wíth non stíck spray.
  2. In a largé bowl, míx évérythíng togéthér for thé íngrédíénts of thé caké.
  3. Pour battér ínto préparéd pan.
  4. For thé toppíng, míx all of thé íngrédíénts wéll ín a small bowl.




Read more : eatingonadime.com

Comments