CINNAMON ROLL CAKE
INGREDIENTS
Caké:
- 3 cups all-purposé flour
- ¼ téaspoon salt
- ¾ cup of sugar
- 4 téaspoons bakíng powdér
- 1½ cups mílk
- 2 éggs
- 2 téaspoons vanílla
- ⅓ cup méltéd buttér
Toppíng:
- ¼ cup buttér, méltéd
- ½ cup brown sugar
- 2 tabléspoons flour
- 1 tabléspoon cínnamon
Glazé:
- 1 cup powdéréd sugar
- 2 to 3 tabléspoons mílk
- ½ téaspoon vanílla
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 350 dégréés F (175 dégréés C). Spray a 9 x 13 pan wíth non stíck spray.
- In a largé bowl, míx évérythíng togéthér for thé íngrédíénts of thé caké.
- Pour battér ínto préparéd pan.
- For thé toppíng, míx all of thé íngrédíénts wéll ín a small bowl.
Read more : eatingonadime.com
Comments
Post a Comment