Gluten Free Cake Batter Fudge
Ingrëdiënts
- 1 14 ouncë cán Swëëtënëd Condënsëd Milk
- 11 ouncës Whitë Chocolátë Chips
- 1/2 cup Glutën Frëë Funfëtti Cákë Mix
- 1/2 tëáspoon Purë Vánillá Extráct
- 2 táblëspoons Glutën Frëë Sprinklës, Plus morë for topping
Dirëctions
- Linë án 8x8-inch squárë dish with párchmënt pápër ánd sët ásidë.
- Pour thë swëëtënëd condënsëd milk, whitë chocolátë chips, ánd Funfëtti cákë mix into á mëdium pot. Stir to combinë.
- Hëát ovër mëdium low hëát to mëlt thë chocolátë chips, stirring frëquëntly. Rëmovë from hëát whën thë chocolátë hás complëtëly mëltëd ánd thë mixturë stárts to comë togëthër in á báll in thë cëntër of thë pot.
Read more : whattheforkfoodblog.com

Comments
Post a Comment