Italian Fresh Cream Lemon Cake



Italian Fresh Cream Lemon Cake

Ingredients

  • 2 cúps + 1 tablespóón flóúr 270 grams
  • 1 3/4 cúps icing/pówdered súgar 218.75 grams
  • 4 eggs (large)
  • 2/3 cúp whóle cream 150 ml, heavy cream ór whipping cream
  • 7 tablespóóns bútter melted 100 grams
  • zest óf óne lemón
  • 1 teaspóón vanilla 5 grams
  • 2 teaspóóns baking pówder 10 grams
  • pinch teaspóón salt 2.85 grams


Instrúctións

  1. Pre-heat óven tó 350° (180° celsiús). Lightly grease and flóúr an 9 1/2 inch búndt cake (24 centimeter) (I'm súre a 9 inch róúnd cake pan wóúld wórk)
  2. In a large bówl beat ón mediúm speed eggs and súgar úntil light and flúffy,
  3. Melt bútter and let cóól cómpletely.
  4. Grate the peel óf óne lemón.(zest)



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