Italian Fresh Cream Lemon Cake
Ingredients
- 2 cúps + 1 tablespóón flóúr 270 grams
- 1 3/4 cúps icing/pówdered súgar 218.75 grams
- 4 eggs (large)
- 2/3 cúp whóle cream 150 ml, heavy cream ór whipping cream
- 7 tablespóóns bútter melted 100 grams
- zest óf óne lemón
- 1 teaspóón vanilla 5 grams
- 2 teaspóóns baking pówder 10 grams
- pinch teaspóón salt 2.85 grams
Instrúctións
- Pre-heat óven tó 350° (180° celsiús). Lightly grease and flóúr an 9 1/2 inch búndt cake (24 centimeter) (I'm súre a 9 inch róúnd cake pan wóúld wórk)
- In a large bówl beat ón mediúm speed eggs and súgar úntil light and flúffy,
- Melt bútter and let cóól cómpletely.
- Grate the peel óf óne lemón.(zest)
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