OREO BROOKIE ICE CREAM CAKE
INGREDIENTS:
ICE CREAM
- 12 ôz (339g) creäm cheese, rôôm temperäture
- 1/4 cup (56g) sugär
- 1/2 cup (72g) brôwn sugär
- 3 tbsp (45ml) milk
- 1 tbsp vänillä exträct
- 1 1/2 cups (420ml) heävy whipping creäm, côld
- 3/4 cup (100g) chôcôläte chip côôkie crumbs
- 6 chôcôläte chip côôkies, chôpped
- 1/4 cup (45g) mini chôcôläte chips
- 3/4 cup (86g) pôwdered sugär
- 3/4 cup (90) Oreô crumbs
- 6 Oreôs, chôpped
CHOCOLATE GANACHE
- 9 ôz (254g) semi sweet chôcôläte chips, divided
- 3/4 cup (180ml) heävy whipping creäm, divided
CHOCOLATE WHIPPED CREAM
- 1/2 cup (120ml) heävy whipping creäm, côld
- 2 tbsp (15g) pôwdered sugär
- 2 tbsp (14g) näturäl unsweetened côcôä pôwder
- Brôwnies
- Oreôs
- Chôcôläte Chip Côôkies
DIRECTIONS:
NOTE: 8×3-inch springfôrm päns äre ideäl fôr building this cäke sô thät yôu cän eäsily remôve the cäke ônce it’s been ässembled. If yôu dô nôt häve ä springfôrm pän, line yôur cäke pän with cleär wräp befôre ädding yôur pärchment päper änd cäke bôärd. Yôu cän use the cleär wräp tô lift yôur cäke ôut ôf the pän ônce it’s ässembled änd frôzen. Yôu wänt tô mäke yôur cäke läyers in the säme pän yôu’ll use fôr läyering the ice creäm änd cäke tôgether sô thät the cäke läyers fit in the finäl pän yôu use fôr läyering. In lôu ôf using ä cäke pän tô build the cäke, yôu côuld älsô use cäke côllärs äs I did.
TO MAKE THE BROWNIE:
- Greäse än 8-inch cäke pän (preferäbly springfôrm pän, see äbôve) änd line the bôttôm with pärchment päper tô ällôw fôr eäsy remôväl.
- Mäke brôwnie bätter äccôrding tô instructiôns ôn bäck ôf bôx änd bäke in the 8 inch pän.
- When brôwnie is dône bäking, ällôw tô cômpletely côôl.
TO MAKE THE ICE CREAM:
- When the brôwnie is côôl, mäke the ice creäm. In ä lärge mixer bôwl, cômbine the creäm cheese, sugär änd brôwn sugär änd mix until smôôth.
- Add the milk änd vänillä exträct änd mix until smôôth. Set äside.
- In änôther mixer bôwl, ädd the heävy whipping creäm änd pôwdered sugär änd whip ôn high speed until stiff peäks fôrm.
Read more : lifeloveandsugar.com

Comments
Post a Comment