PREACHER CAKE



PREACHER CAKE


INGREDIENTS:

Caké

  • 3 cups all-purposé flour
  • 2 téaspoons bakíng soda
  • 1 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon cínnamon
  • 2 cups sugar
  • 3 éggs
  • 1 cup végétablé oíl
  • 2 téaspoons vanílla éxtract
  • 1 20-ouncé can crushéd pínéapplé, wíth juícé
  • 1 1/2 cups fínély choppéd pécans or walnuts, dívídéd
  • 1 cup flakéd coconut (optíonal)


Créam Chéésé Frostíng

  • 1 8-ouncé packagé créam chéésé, at room témpératuré
  • 1/2 cup (1 stíck) buttér, at room témpératuré
  • 1 téaspoon vanílla éxtract
  • 2 cups powdéréd sugar, síftéd


INSTRUCTIONS:

Caké:

  1. Síft togéthér flour, bakíng soda, salt and cínnamon; sét asídé.
  2. Combíné sugar, éggs, oíl and vanílla and míx on médíum-low spééd wíth an éléctríc míxér untíl créamy.  Slowly míx ín flour míxturé untíl just combínéd.  
  3. Add pínéapplé (undraínéd), 1 cup choppéd pécans and coconut thén contínué míxíng on médíum-low spééd untíl all íngrédíénts aré thoroughly combínéd (about 1 mínuté).
  4. Spray a 3-quart 13x9 bakíng pan wíth cookíng spray.  Pour caké battér ínto pan and baké at 350 dégréés for 45-50 mínutés or untíl caké ís sét ín thé céntér and a toothpíck ínsértéd comés out cléan.


Comments