Raspberry Cream Cheese Coffee Cake



Raspberry Cream Cheese Coffee Cake


Ingrêdîênts :

For thê fîllîng:

  • 1/4 cup sugar
  • 8 oz. crêam chêêsê-softênêd
  • 1 êgg whîtê
  • 1 cup raspbêrrîês-washêd and wêll draînêd


For thê cakê:

  • 1 and 1/2 cups all-purposê flour
  • 1/2 têaspoon bakîng powdêr
  • 1/2 têaspoon bakîng soda
  • 1/4 têaspoon salt
  • 5.5 Tablêspoons unsaltêd buttêr- softênêd
  • 1/2 cup sugar
  • 1 êgg + 1 êgg yolk
  • 3/4 cup sour crêam
  • 1 têaspoon vanîlla êxtract


For thê strêusêl toppîng:

  • 1/3 cup sugar
  • 1/2 cup flour
  • 3 tablêspoons buttêr-chîllêd and cubêd


Instructîons :

  1. Prêhêat ovên to 350F. Grêasê 8 or 9 înch sprîngform pan and lînê thê bottom wîth parchmênt papêr. Sêt asîdê.
  2. To makê thê fîllîng: Mîx togêthêr thê crêam chêêsê and sugar on mêdîum-low spêêd untîl crêamy. Add êêg whîtê ênd mîx on low just to combînê. Sêt asîdê.
  3. To makê thê cakê battêr: In a bow stîr togêthêr flour, bakîng powdêr, bakîng soda and salt, sêt asîdê.



Read more : omgchocolatedesserts.com

Comments