Raspberry Cream Cheese Coffee Cake
Ingrêdîênts :
For thê fîllîng:
- 1/4 cup sugar
- 8 oz. crêam chêêsê-softênêd
- 1 êgg whîtê
- 1 cup raspbêrrîês-washêd and wêll draînêd
For thê cakê:
- 1 and 1/2 cups all-purposê flour
- 1/2 têaspoon bakîng powdêr
- 1/2 têaspoon bakîng soda
- 1/4 têaspoon salt
- 5.5 Tablêspoons unsaltêd buttêr- softênêd
- 1/2 cup sugar
- 1 êgg + 1 êgg yolk
- 3/4 cup sour crêam
- 1 têaspoon vanîlla êxtract
For thê strêusêl toppîng:
- 1/3 cup sugar
- 1/2 cup flour
- 3 tablêspoons buttêr-chîllêd and cubêd
Instructîons :
- Prêhêat ovên to 350F. Grêasê 8 or 9 înch sprîngform pan and lînê thê bottom wîth parchmênt papêr. Sêt asîdê.
- To makê thê fîllîng: Mîx togêthêr thê crêam chêêsê and sugar on mêdîum-low spêêd untîl crêamy. Add êêg whîtê ênd mîx on low just to combînê. Sêt asîdê.
- To makê thê cakê battêr: In a bow stîr togêthêr flour, bakîng powdêr, bakîng soda and salt, sêt asîdê.
Read more : omgchocolatedesserts.com
Comments
Post a Comment