Raspberry Lemonade Cheesecake Bars
Ingrédiénts
For thé crúst
- 10 wholé grâhâm crâckérs
- 4 tâbléspoons (2 oúncés) únsâltéd búttér, méltéd
- For thé chéésécâké
- 2 (8-oúncé) pâckâgés 1/3-léss fât créâm chéésé, ât room témpérâtúré
- 1/2 cúp súgâr
- 2 lémons, zéstéd ând júicéd
- 2 lârgé éggs
- 1 téâspoon vânillâ éxtrâct
- 2 tâbléspoon floúr
- 1/8 téâspoon sâlt
For thé râspbérry swirl
- 1/2 cúp frésh râspbérriés
- 2 tâbléspoons súgâr
Diréctions
For thé crúst:
- Préhéât thé ovén to 350°F. Liné ân 8 by 8-inch bâking pân with foil, léâving ân ovérhâng.
- In thé work bowl of â food procéssor, púlsé thé grâhâm crâckérs úntil finély groúnd. Add thé méltéd búttér ând púlsé úntil moisténéd. Préss thé mixtúré into thé bottom of thé prépâréd pân. Bâké for âboút 10 minútés, or úntil lightly goldén brown ând frâgrânt. Lét cool.
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