TURTLE CHOCOLATE CAKE
INGREDIENTS:
CHOCOLATE CAKE
- 2 cups (260g) flour
- 2 cups (414g) sugár
- 3/4 cup (70g) Hèrshèy’s Spèciál Dárk Cocoá powdèr
- 2 tsp báking sodá
- 1 tsp sált
- 2 lárgè èggs
- 1 cup (240ml) buttèrmilk
- 1 cup (240ml) vègètáblè oil
- 1 tsp vánillá
- 1 cup (240ml) boiling wátèr
CARAMEL SAUCE AND ICING
- 1 1/2 cups (310g) sugár
- 9 tbsp (126g) sáltèd buttèr, cubèd, room tèmpèráturè
- 3/4 cup (180ml) hèávy whipping crèám, room tèmpèráturè
- 4 cups (460g) powdèrèd sugár
- 2-3 tbsp (30-45ml) milk
CHOCOLATE GANACHE
- 9 oz sèmi-swèèt chocolátè chips
- 3/4 cup (180ml) hèávy whipping crèám
ADDITIONAL
- 3/4 cup choppèd pècáns
DIRECTIONS:
TO MAKE THE CHOCOLATE CAKE LAYERS:
- 1. Prèpárè thrèè 8 inch cákè páns with párchmènt pápèr circlès in thè bottom, ánd grèásè thè sidès. Prèhèát ovèn to 300°F (148°C).
- 2. Add áll dry ingrèdiènts to á lárgè bowl ánd combinè.
- 3. Add èggs, buttèrmilk, vègètáblè oil ánd vánillá to thè dry ingrèdiènts ánd mix wèll.
- 4. Slowly ádd wátèr. Mix wèll.
Read more : lifeloveandsugar.com

Comments
Post a Comment