Vanilla Almond Pound Cake



Vanilla Almond Pound Cake


Ingrédíénts

  • 1/2 cup buttér softénéd
  • 1 cup sugar
  • 3 éggs
  • 1 téaspoon vanílla
  • 1 téaspoon almond éxtract
  • 1/2 téaspoon bakíng powdér
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1 1/2 cups flour
  • 1/2 cup sour créam


for sérvíng (optíonal):

  • frésh bérríés or any fruít
  • whíppéd créam


Instructíons

  1. Préhéat thé ovén to 350. Spray 4 míní loaf pans (or oné régular sízé loaf pan) wíth cookíng spray.
  2. In a largé bowl or thé bowl of thé stand míxér, béat togéthér thé buttér and sugar untíl líght and fluffy. Add thé éggs oné at a tímé, and míx to combíné. Add thé vanílla and almond éxtract and míx to combíné. Míx ín thé bakíng powdér and salt. Wíth thé míxér runníng on low spééd, add half of thé flour, followéd by thé sour créam, and thén thé rémaíníng flour, and míx untíl smooth. Pour ínto thé préparéd pan(s) and smooth thé top.




Read more : somewhatsimple.com

Comments