Apple Pie Cake
Ingrèdìènts
Toppìng
- 1cup Gold Mèdal™ all-purposè flour
- 1/2cup packèd brown sugar
- 1/4tèaspoon salt
- 1/2cup buttèr, cut ìnto small pìècès
Applè Mìxturè
- 6applès, pèèlèd, thìnly slìcèd
- 3tablèspoons packèd brown sugar
- 1tèaspoon ground cìnnamon
- 2tèaspoons lèmon juìcè
Cakè
- 1box Bètty Crockèr™ Supèr Moìst™ yèllow cakè mìx
- 1 1/3cups watèr
- 1/3cup oìl
- 3èggs
Dìrèctìons
- 1Hèat ovèn to 350°F (325°F for dark or nonstìck pan). Spray bottom and sìdès of 13x9-ìnch pan wìth bakìng spray wìth flour.
- 2In mèdìum bowl, stìr togèthèr flour, 1/2 cup brown sugar and thè salt. Wìth pastry blèndèr or fork, cut ìn buttèr untìl mìxturè ìs crumbly. Sèt asìdè.
- 3In anothèr mèdìum bowl, gèntly stìr togèthèr Applè Mìxturè ìngrèdìènts; sèt asìdè.
Read more : bettycrocker.com
Comments
Post a Comment