Apple Pie Cake



Apple Pie Cake


Ingrèdìènts

Toppìng

  • 1cup Gold Mèdal™ all-purposè flour
  • 1/2cup packèd brown sugar
  • 1/4tèaspoon salt
  • 1/2cup buttèr, cut ìnto small pìècès


Applè Mìxturè

  • 6applès, pèèlèd, thìnly slìcèd
  • 3tablèspoons packèd brown sugar
  • 1tèaspoon ground cìnnamon
  • 2tèaspoons lèmon juìcè


Cakè

  • 1box Bètty Crockèr™ Supèr Moìst™ yèllow cakè mìx
  • 1 1/3cups watèr
  • 1/3cup oìl
  • 3èggs


Dìrèctìons

  1. 1Hèat ovèn to 350°F (325°F for dark or nonstìck pan). Spray bottom and sìdès of 13x9-ìnch pan wìth bakìng spray wìth flour.
  2. 2In mèdìum bowl, stìr togèthèr flour, 1/2 cup brown sugar and thè salt. Wìth pastry blèndèr or fork, cut ìn buttèr untìl mìxturè ìs crumbly. Sèt asìdè.
  3. 3In anothèr mèdìum bowl, gèntly stìr togèthèr Applè Mìxturè ìngrèdìènts; sèt asìdè.




Read more : bettycrocker.com

Comments