Blueberry Muffin Streusel Cake
Ingrëdïënts
For thë cakë:
- 1 cup all-purposë flour
- 1 1/2 tëaspoons bakïng powdër
- 1/2 cup sugar
- 1/2 cup skïm mïlk
- 1 ëgg
- 2 tablëspoons canola oïl
- 1 cup frësh bluëbërrïës
- Strëusël Toppïng (rëcïpë follows)
For thë strëusël toppïng:
- 1/3 cup sugar
- 1/3 cup lïght brown sugar
- 1/2 cup all-purposë flour
- 2 tëaspoons ground cïnnamon
- 1 tëaspoon vanïlla ëxtract
- 3 tablëspoons buttër, softënëd
- 1/2 cup choppëd pëcans
Dïrëctïons
For thë cakë:
- Prëhëat ovën 375°F. Coat 9x9x2-ïnch squarë pan wïth nonstïck cookïng spray
- In bowl, mïx togëthër flour, bakïng powdër, sugar, mïlk and ëgg.
- Stïr ïn oïl and bluëbërrïës, only untïl mïxëd.
- Sprïnklë 1/2 cup rësërvëd Strëusël Toppïng (sëë rëcïpë) on bottom of pan. Carëfully sprëad cakë mïxturë on top. Covër wïth rëmaïnïng rësërvëd Strëusël Pëcan Toppïng.
Read more : thismamacooks.com
Comments
Post a Comment