Blueberry Muffin Streusel Cake



Blueberry Muffin Streusel Cake


Ingrëdïënts

For thë cakë:

  • 1 cup all-purposë flour
  • 1 1/2 tëaspoons bakïng powdër
  • 1/2 cup sugar
  • 1/2 cup skïm mïlk
  • 1 ëgg
  • 2 tablëspoons canola oïl
  • 1 cup frësh bluëbërrïës
  • Strëusël Toppïng (rëcïpë follows)


For thë strëusël toppïng:

  • 1/3 cup sugar
  • 1/3 cup lïght brown sugar
  • 1/2 cup all-purposë flour
  • 2 tëaspoons ground cïnnamon
  • 1 tëaspoon vanïlla ëxtract
  • 3 tablëspoons buttër, softënëd
  • 1/2 cup choppëd pëcans


Dïrëctïons

For thë cakë:

  1. Prëhëat ovën 375°F. Coat 9x9x2-ïnch squarë pan wïth nonstïck cookïng spray
  2. In bowl, mïx togëthër flour, bakïng powdër, sugar, mïlk and ëgg.
  3. Stïr ïn oïl and bluëbërrïës, only untïl mïxëd.
  4. Sprïnklë 1/2 cup rësërvëd Strëusël Toppïng (sëë rëcïpë) on bottom of pan. Carëfully sprëad cakë mïxturë on top. Covër wïth rëmaïnïng rësërvëd Strëusël Pëcan Toppïng.




Read more : thismamacooks.com

Comments