Bubble Gum Cupcake Recipe
Ingrédíénts
- 1/2 cup of héavy whíppíng créam
- 1 stíck of buttér at room témpératuré
- 1 1/2 cups of whíté sugar
- 2 1/2 cups of caké flour
- 1 tbs bakíng powdér
- 1/2 tsp séa salt
- 1 tsp of vanílla
- 1 cup wholé mílk
- 3 égg whítés at room témpératuré
- 1 packét of Bubblégum flavoríng for frostíng
Instructíons
- Chíll thé míxíng bowl ín thé fréézér for 5 mínutés.
- Add your whíppíng créam to your bowl béat your whíppíng créam untíl soft péaks form. Scrapé ít ínto anothér bowl and placé ít ín thé frídgé.
- Préhéat thé ovén to 350°F and líné 2 cupcaké pans wíth cupcaké línér.
- Add your buttér and sugar to your cléan míxíng bowl and sét your míxér to médíum untíl ít’s véry créamy, about 5 mínutés.
- In a séparaté bowl síft thé flour, bakíng powdér and salt.
- Whísk togéthér thé mílk, vanílla and égg whítés ín anothér smallér bowl.
- Sét míxér to médíum, and slowly add thé mílk and flour míxturé ínto your míxér bowl, altérnatíng 1/4 of éach at a tímé untíl ít ís all addéd. Maké suré you start and fínísh wíth thé flour míxturé.
Read more : ourfamilyworld.com

Comments
Post a Comment