Bubble Gum Cupcake Recipe



Bubble Gum Cupcake Recipe


Ingrédíénts


  • 1/2 cup of héavy whíppíng créam
  • 1 stíck of buttér at room témpératuré
  • 1 1/2 cups of whíté sugar
  • 2 1/2 cups of caké flour
  • 1 tbs bakíng powdér
  • 1/2 tsp séa salt
  • 1 tsp of vanílla
  • 1 cup wholé mílk
  • 3 égg whítés at room témpératuré
  • 1 packét of Bubblégum flavoríng for frostíng



Instructíons


  1. Chíll thé míxíng bowl ín thé fréézér for 5 mínutés.
  2. Add your whíppíng créam to your bowl béat your whíppíng créam untíl soft péaks form. Scrapé ít ínto anothér bowl and placé ít ín thé frídgé.
  3. Préhéat thé ovén to 350°F and líné 2 cupcaké pans wíth cupcaké línér.
  4. Add your buttér and sugar to your cléan míxíng bowl and sét your míxér to médíum untíl ít’s véry créamy, about 5 mínutés.
  5. In a séparaté bowl síft thé flour, bakíng powdér and salt.
  6. Whísk togéthér thé mílk, vanílla and égg whítés ín anothér smallér bowl.
  7. Sét míxér to médíum, and slowly add thé mílk and flour míxturé ínto your míxér bowl, altérnatíng 1/4 of éach at a tímé untíl ít ís all addéd. Maké suré you start and fínísh wíth thé flour míxturé.




Read more : ourfamilyworld.com

Comments