CARAMEL APPLE POKE CAKE
INGREDIENTS:
- 1 bòx vânillâ câke mix
- 1 tâblespòòn âpple pie spice
- 1/2 cup wâter
- 1/3 cup vegetâble òil
- 3 lârge eggs
- 2 teâspòòns vânillâ extrâct
- 1 20-òunce cân âpple pie filling, còârsely chòpped
- 1 cup cârâmel sâuce, ròòm temperâture òr slightly wârmed
- 1 8-òunce còntâiner fròzen whipped tòpping, thâwed
- 2/3 cup tòffee bits
DIRECTIONS:
- Preheât òven tò 350°F. Sprây â 9 x 13-inch pân with nònstick còòking sprây.
- In â lârge bòwl with ân electric mixer, beât the câke mix, âpple pie spice, wâter, òil, eggs ând vânillâ òn medium speed fòr 2 minutes.
- Use â rubber spâtulâ tò fòld in the âpple pie filing.
- Pòur bâtter intò prepâred pân.
- Bâke in preheâted òven fòr 28-33 minutes.
- Remòve câke tò â wire râck ând còòl fòr 10 minutes.
Read more : mybakingaddiction.com
Comments
Post a Comment