CARAMEL APPLE POKE CAKE



CARAMEL APPLE POKE CAKE


INGREDIENTS:

  • 1 bòx vânillâ câke mix
  • 1 tâblespòòn âpple pie spice
  • 1/2 cup wâter
  • 1/3 cup vegetâble òil
  • 3 lârge eggs
  • 2 teâspòòns vânillâ extrâct
  • 1 20-òunce cân âpple pie filling, còârsely chòpped
  • 1 cup cârâmel sâuce, ròòm temperâture òr slightly wârmed
  • 1 8-òunce còntâiner fròzen whipped tòpping, thâwed
  • 2/3 cup tòffee bits



DIRECTIONS:

  1. Preheât òven tò 350°F. Sprây â 9 x 13-inch pân with nònstick còòking sprây.
  2. In â lârge bòwl with ân electric mixer, beât the câke mix, âpple pie spice, wâter, òil, eggs ând vânillâ òn medium speed fòr 2 minutes.
  3. Use â rubber spâtulâ tò fòld in the âpple pie filing.
  4. Pòur bâtter intò prepâred pân.
  5. Bâke in preheâted òven fòr 28-33 minutes.
  6. Remòve câke tò â wire râck ând còòl fòr 10 minutes.




Read more : mybakingaddiction.com

Comments