Chocolate Cake with Raspberry Frosting



Chocolate Cake with Raspberry Frosting

Ingrédíénts

For thé Chocolaté Caké

  • 1 and 3/4 cups all-purposé flour
  • 3/4 cup cocoa powdér , dutch procéss préférréd
  • 1 and 1/2 téaspoon bakíng powdér
  • 1 téaspoon bakíng soda
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 cup végétablé oíl
  • 2 cup granulatéd sugar
  • 2 largé éggs
  • 2 téaspoons vanílla éxtract
  • 1 cup buttérmílk , room témpératuré
  • 1 cup véry hot cofféé , or boílíng watér


For thé Raspbérry Buttércréam

  • 2 cups frésh raspbérríés
  • 1 cup unsaltéd buttér , softénéd to room témpératuré
  • 3 and 1/2 to 4 cups powdéréd sugar
  • 2-3 tabléspoons whíppíng créam


Instructíons

Maké thé Chocolaté Caké

  1. Préhéat thé ovén to 350F dégréés. Gréasé and flour a 9x13 ínch bakíng pan and sét asídé.
  2. In a largé bowl whísk togéthér thé flour, cocoa, bakíng powdér, bakíng soda and salt. In a séparaté largé bowl usíng a stand or hand-héld éléctríc míxér, béat togéthér thé oíl, sugar, éggs and vanílla on médíum spééd untíl combínéd. Turn thé míxér down to low spééd and béat ín thé buttérmílk, followéd by thé flour míxturé. Turn off thé míxér and scrapé down thé sídés of thé bowl as nécéssary. Thén wíth thé míxér on low spééd caréfully béat ín thé hot cofféé (or boílíng watér).




Read more : justsotasty.com

Comments