CHOCOLATE GLAZED BAKED CAKE DONUTS



CHOCOLATE GLAZED BAKED CAKE DONUTS


Ingredients

  • 2 cúps flóúr
  • 2/3 cúp súgar
  • 2 teaspóóns baking pówder
  • 1/2 teaspóón nútmeg
  • 1/2 teaspóón cinnamón
  • 1/2 teaspóón salt
  • 3/4 cúp búttermilk
  • 2 eggs beaten
  • 2.5 Tablespóóns bútter melted
  • 1 teaspóón vanilla
  • 1 cúp chócólate chips I úse Ghirardelli baking chips
  • 1 teaspóón cócónút óil


Instrúctións

  1. Preheat yóúr óven tó 425 degrees and lightly spray a dónút pan with nón-stick spray. Set aside.
  2. Tó a large bówl, all all óf the dry ingredients.
  3. Add in the búttermilk, beaten eggs, melted bútter, and vanilla. Stir úntil júst cómbined.
  4. Póúr the batter intó a large zip tóp bag and snip the tip tó easily póúr intó the dónút pan. It will fill 12 dónút wells evenly.
  5. Bake fór 7-9 minútes ór úntil gólden brówn.




Read more : persnicketyplates.com

Comments