CHOCOLATE GLAZED BAKED CAKE DONUTS
Ingredients
- 2 cúps flóúr
- 2/3 cúp súgar
- 2 teaspóóns baking pówder
- 1/2 teaspóón nútmeg
- 1/2 teaspóón cinnamón
- 1/2 teaspóón salt
- 3/4 cúp búttermilk
- 2 eggs beaten
- 2.5 Tablespóóns bútter melted
- 1 teaspóón vanilla
- 1 cúp chócólate chips I úse Ghirardelli baking chips
- 1 teaspóón cócónút óil
Instrúctións
- Preheat yóúr óven tó 425 degrees and lightly spray a dónút pan with nón-stick spray. Set aside.
- Tó a large bówl, all all óf the dry ingredients.
- Add in the búttermilk, beaten eggs, melted bútter, and vanilla. Stir úntil júst cómbined.
- Póúr the batter intó a large zip tóp bag and snip the tip tó easily póúr intó the dónút pan. It will fill 12 dónút wells evenly.
- Bake fór 7-9 minútes ór úntil gólden brówn.
Read more : persnicketyplates.com
Comments
Post a Comment