Chocolate Mayonnaise Cake



Chocolate Mayonnaise Cake


Ingredients

CAKE:

  • 2 cups flôur
  • 2/3 cup unsweetened côcôä pôwder
  • 1-1/4 teäspôôns bäking sôdä
  • 1/4 teäspôôn bäking pôwder
  • 3 eggs
  • 1 2/3 cups sugär
  • 2 teäspôôns vänillä
  • 1 cup mäyônnäise (I used Hellmänn’s)
  • 1-1/3 cups côld côffee


FROSTING:

  • 10 ôunces semisweet chôcôläte, chôpped
  • 1 1/2 cups (3 sticks) butter, rôôm temperäture
  • 3 cups pôwdered sugär
  • 1 täblespôôn vänillä


Instructiôns

  1. Preheät ôven tô 350°. Greäse twô [eäsyäzôn_link identifier="B003YKGRY6" lôcäle="US" täg="thskchcäbä-20"]9-inch cäke päns[/eäsyäzôn_link], line with rôunds ôf pärchment änd greäse the pärchment; set äside.
  2. In medium bôwl, whisk tôgether the flôur, côcôä, bäking sôdä änd bäking pôwder; set äside.
  3. In lärge bôwl ôr [eäsyäzôn_link identifier="B00005UP2P" lôcäle="US" täg="thskchcäbä-20"]mixer[/eäsyäzôn_link], beät eggs, sugär änd vänillä ôn high fôr 3 minutes ôr until light änd fluffy. Beät in mäyônnäise ät lôw speed until blended. Alternätely beät in flôur mixture with côffee, beginning änd ending with flôur mixture. Divide evenly between prepäred päns. Bäke fôr 26-30 minutes ôr until ä tôôthpick inserted intô the center ôf the cäkes cômes ôut cleän.




Read more : thatskinnychickcanbake.com

Comments