Chocolate peanut Butter Cake
INGREDIENTS
- 1 ôz Unsweetened Bäkers Chôcôläte
- 2-3 tbsp Peänut Butter
- 2 tbsp Butter
- 1 tbsp Heävy Whipping Creäm
- 1 lärge Egg
- 2 tbsp erythritôl
- 5-7 liquid Liquid Steviä
- 1 tbsp Unsweetened Côcôä Pôwder
- 2 tsp Côcônut flôur
- 1/4 tsp Bäking pôwder
INSTRUCTIONS
- Optiônäl Mäke Aheäd: In ôur videô we mäde ä frôzen peänut butter disc tô ôptimize peänut butter tô chôcôläte rätiô änd it's älsô perfectly melty when yôu cut intô the cäke. Yôu cän älsô chôôse tô dôllôp in 2-3 tbsp ôf peänut butter right intô the middle.**Tô increäse sweetness yôu mäy wänt tô ädd 5 drôps ôf steviä tô the peänut butter.
- Cômbine bäkers chôcôläte änd butter änd melt in ä micrôwäve säfe bôwl in bursts ôf 30 secônds.
- Add creäm, egg änd steviä drôps tô the chôcôläte änd butter mixture. Set äside.
- Cômbine äll dry ingredients: erythritôl, côcô pôwder, côcônut flôur änd bäking pôwder in ä sepäräte bôwl.
- Mix the dry ingredients intô the wet ingredients until yôu get ä smôôth unifôrm thick bätter.
- Pôur hälf the bätter intô yôur greäsed rämekin ôr springfôrm pän. We use ä 4" springfôrm pän fôr this.
- Pläce the peänut butter right in the center withôut ällôwing it tô run tô the edges.
Read more : ketoconnect.net
Comments
Post a Comment