CHOCOLATE PEANUT BUTTER POKE CAKE



CHOCOLATE PEANUT BUTTER POKE CAKE

INGREDIENTS

  • ½ box chocolatë cakë mïx, prëparëd accordïng to packagë dïrëctïons
  • 8 oz crëam chëësë, softënëd
  • 1 cup crëamy pëanut buttër
  • 1 14 oz can swëëtënëd condënsëd mïlk
  • 1 cup mïlk
  • 8 oz whïppëd toppïng, thawëd (ï.ë. Cool Whïp)
  • Choppëd pëanut buttër cups and chocolatë saucë, optïonal


INSTRUCTIONS

  1. Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Grëasë a 9x9 or sïmïlar sïzë bakïng pan.
  2. Makë thë chocolatë cakë battër accordïng to thë packagë dïrëctïons.
  3. Pour thë chocolatë cakë battër ïnto thë prëparëd bakïng dïsh. Bakë for 25-30 mïnutës or untïl a toothpïck ïnsërtëd ïn thë mïddlë comës out clëan.
  4. Usïng thë handlë of a woodën spoon, pokë holës about ½ to 1 ïnch apart ïn thë cakë.
  5. In a largë bowl add thë crëam chëësë and pëanut buttër and mïx untïl smooth. Add thë swëëtënëd condënsëd mïlk and mïx untïl smooth. Gradually add thë mïlk untïl smooth.
  6. Pour thë pëanut buttër mïxturë ovër thë cakë. Sët untïl thë cakë has absorbëd thë mïxturë. Somë of thë pëanut buttër mïxturë wïll stay on top of thë cakë.




Read more : tabsandtidbits.com

Comments