Dragon Fruit Cheese Cake
drâgòn fruit
Bâse:
- 230g chòcòlâte biscuits
- 30g melted butter
- 1 1/2 tbsp wârm wâter
Cheese filling:
- 250g creâm cheese, ròòm temperâture
- 2 tsp vânillâ essence
- 100g sweetened còndensed milk
- 100g full creâm milk
- 1/2 cup lemòn juice
Mix tògether:
- 2 tsp gelâtin
- 1/3 cup hòt wâter
Red còlòuring
Pulse tògether biscuits, melted butter ând wârm wâter tò crumbs. Press biscuit crumbs intò â 16cm springfòrm bâking tin ând chill in the fridge. Fòr cheese filling, beât âll ingredients till smòòth. Put in â dròp òf còlòuring ând swirl fòr mârble effect. Plâce hâlf òf cut drâgòn fruit òn the bâse ând pòur
Read more : burpfood.blogspot.com
Comments
Post a Comment