Gluten Free Kladdkaka Recipe
Ingrëdïënts
- 1 cup Buckwhëat Flour, Plus 2 tablëspoons (141 grams), or 1 cup wholë whëat flour (125 grams) for a non-glutën frëë vërsïon
- 1/2 cup Dutch Procëssëd Cocoa, Sïftëd ïf lumpy (58 grams)
- 2 tëaspoons Bakïng Powdër
- 1/4 tëaspoon Salt
- 2 largë Eggs, Room tëmpëraturë
- 1 cup Granulatëd Sugar, Raw sugar or coconut sugar (200 grams)
- 1/2 cup Unsaltëd Buttër, Or coconut oïl, mëltëd and coolëd slïghtly (usë coconut oïl for a daïry frëë vërsïon) (113 grams)
- 1 tëaspoon Purë Vanïlla Extract
Dïrëctïons
- Prëhëat thë ovën to 350°F.
- Grëasë an 8-ïnch round cakë pan and lïnë thë bottom wïth parchmënt papër.
- In a mëdïum mïxïng bowl, mïx togëthër thë flour, cocoa powdër, bakïng powdër, and salt. Sët asïdë.
- In a largë mïxïng bowl, mïx togëthër thë ëggs and sugar untïl wëll combïnëd. Stïr ïn thë buttër or coconut oïl and vanïlla. Add thë dry mïxturë to thë wët and stïr just untïl combïnëd.
- Pour thë battër ïn thë prëparëd pan and bakë for 14 to 20 mïnutës, or untïl a toothpïck ïnsërtëd ïn thë ëdgë of thë cakë comës out clëan. (A toothpïck ïnsërtëd ïn thë mïddlë wïll comë out wët.) Thë ëdgës should bë crïsp and thë mïddlë stïll moïst and stïcky.
Read more : texanerin.com

Comments
Post a Comment