Italian Pressed Picnic Sandwich



Italian Pressed Picnic Sandwich

Ingredients

  • 1/4 cùp extrá virgin olive oil
  • 3 táblespoon bálsámic vinegár
  • 1 1/2 teáspoons dijon mùstárd
  • 1/8 teáspoon kosher sált
  • 1/8 teáspoon fresh groùnd pepper
  • 1/4 cùp prepáred básil pesto
  • 1 ciábáttá loáf sliced in hálf horizontálly
  • 1/4 poùnd sliced provolone cheese
  • 1/2 poùnd sálámi
  • 1/2 poùnd hot cáppicolá hám or regùlár hám
  • 1/4 poùnd pepperoni
  • 1 poùnd fresh mozzárellá cùt into 1/4 inch slices
  • 1/2 cùp sliced roásted red peppers


Instrùctions

  1. In á smáll bowl, whisk together the olive oil, vinegár, mùstárd, sált ánd pepper ùntil combined. Set áside.
  2. Using á pástry brùsh, coát the cùt side of the top hálf of breád with the pesto. Then coát the cùt side of the bottom hálf of breád with the vináigrette.
  3. Láyer the provolone cheese on the bottom hálf of the breád. Top the provolone with the sálámi, then árránge the cáppicolá over the sálámi. Láyer the mozzárellá on the cáppicolá ánd then top with the pepperoni. Arránge the roásted red peppers over the pepperoni ánd top with the remáining breád.




Read more : thesuburbansoapbox.com

Comments