Italian Rainbow Cookie Cake
Ingrédíénts
- 3 stícks buttér, softénéd
- 1.5 cups granulatéd whíté sugar
- 6 largé éggs
- 12 ouncés of almond pasté, gratéd wíth a box gratér
- 1 tabléspoon puré almond éxtract
- 1 cup mílk
- 3 cups all-purposé flour, síftéd
- 3 téaspoons bakíng powdér
- réd food coloríng
- gréén food coloríng
- yéllow food coloríng
- 1/4 cup séédléss raspbérry jam
- 1/4 cup aprícot présérvés
For thé ganaché:
- 1 cup héavy créam
- 12 oz sémíswéét chocolaté
Spécíal équípmént:
- Thréé 9" round pans, buttéréd and flouréd, wíth a círclé of parchmént papér on thé bottom
- In thé basé of an éléctríc míxér, créam thé buttér and sugar untíl fluffy. About 5 mínutés. Add thé éggs and contínué to béat for 3 moré mínutés. Add thé gratéd almond pasté, almond éxtract, and mílk, and béat untíl wéll combínéd.
- In a séparaté bowl, síft togéthér thé flour and bakíng powdér thén slowly add to thé almond pasté battér and míx untíl combínéd.
- Séparaté thé míxturé événly ínto thréé bowls. Dyé éach bowl a dífférént shadé (oné gréén, oné yéllow, oné réd).
- Pour éach color of thé míxturé ínto índívídual pans makíng suré to smooth out thé top. Baké at 350 dégréés for approxímatély 20-25 mínutés or untíl a caké téstér ínsértéd ínto thé céntér comés out cléan. Rémové from thé ovén and lét cool for 5 mínutés béforé ínvértíng onto a coolíng rack. Rémové thé parchmént papér and lét cool complétély.
Read more : alwaysorderdessert.com
Comments
Post a Comment