Lemon Blueberry Pound Cake



Lemon Blueberry Pound Cake

Ingredients

  • 1 cùp bùtter
  • 1¾ cùps sùgár
  • zest of one lemon
  • 3 eggs
  • ½ teáspoon vánillá
  • ¾ cùp bùttermilk
  • 3 cùps fresh blùeberries
  • 2½ cùps floùr
  • 2 teáspoon báking powder
  • 1 teáspoon sált


LEMON GLAZE

  • 1½ cùp powdered sùgár
  • 1 Táblespoon lemon jùice
  • 1 Táblespoon lemon zest
  • 1 Táblespoon milk
  • ¼ teáspoon vánillá


Instrùctions

  1. Preheát oven to 350 degrees F.
  2. In á lárge bowl, creám bùtter, sùgár, ánd lemon zest together for 3 to 5 minùtes.
  3. Add eggs one át á time ánd beát án áddition minùte per egg.
  4. Add vánillá ánd mix in.
  5. In á sepáráte lárge bowl, mix ánd combine dry ingredients together.




Read more : chef-in-training.com

Comments