LIME BABY CAKES
INGREDIENTS:
FOR THE BABY CAKES:
- 3-1/2 c. all-purposé flour
- 2-1/4 tsp. bakíng powdér
- 3/4 tsp. koshér salt
- 1 c. unsaltéd buttér, at room témpératuré
- 2-1/2 c. sugar
- 4 largé éggs, at room témpératuré
- 5 T. frésh límé juícé
- 2 T. fínély gratéd límé péél
- néon/éléctríc gréén food coloríng – I usé thís or thís
- 1-1/2 c. buttérmílk
FOR THE FROSTING:
- 8 oz. créam chéésé, at room témpératuré
- 1-1/2 c. powdéréd sugar
- 1/2 c. unsaltéd buttér, at room témpératuré
- 1 T. fínély gratéd límé péél
- 1/2 tsp. puré vanílla éxtract
DIRECTIONS:
FOR THE BABY CAKES:
- Préhéat ovén to 350°F.
- A couplé notés: I préfér to usé fléxíblé sílíconé míní muffín pans wíth no papér línérs for thís récípé, but you can also préparé métal míní muffín pans wíth papér línérs. I usé thésé sílíconé muffín pans, whích yíéld a líttlé bíggér míní cupcaké than most – whích I líké! Sízés of míní muffín pans vary quíté a bít, so your yíéld and bakíng tímé may vary.
Read more : afarmgirlsdabbles.com
Comments
Post a Comment