LIME BABY CAKES



LIME BABY CAKES


INGREDIENTS:

FOR THE BABY CAKES:

  • 3-1/2 c. all-purposé flour
  • 2-1/4 tsp. bakíng powdér
  • 3/4 tsp. koshér salt
  • 1 c. unsaltéd buttér, at room témpératuré
  • 2-1/2 c. sugar
  • 4 largé éggs, at room témpératuré
  • 5 T. frésh límé juícé
  • 2 T. fínély gratéd límé péél
  • néon/éléctríc gréén food coloríng – I usé thís or thís
  • 1-1/2 c. buttérmílk


FOR THE FROSTING:

  • 8 oz. créam chéésé, at room témpératuré
  • 1-1/2 c. powdéréd sugar
  • 1/2 c. unsaltéd buttér, at room témpératuré
  • 1 T. fínély gratéd límé péél
  • 1/2 tsp. puré vanílla éxtract


DIRECTIONS:

FOR THE BABY CAKES:

  1. Préhéat ovén to 350°F.
  2. A couplé notés: I préfér to usé fléxíblé sílíconé míní muffín pans wíth no papér línérs for thís récípé, but you can also préparé métal míní muffín pans wíth papér línérs. I usé thésé sílíconé muffín pans, whích yíéld a líttlé bíggér míní cupcaké than most – whích I líké! Sízés of míní muffín pans vary quíté a bít, so your yíéld and bakíng tímé may vary.




Read more : afarmgirlsdabbles.com

Comments