MS CUPCAKE'S VEGAN JAFFA CAKES
INGREDIENTS
- 100 g scant 1 cup sèlf-raìsìng flour
- 60 g 1/4 cup + 1 tbsp castèr sugar
- 100 ml 1/3 cup + 4 tbsp soya or rìcè mìlk
- 50 ml 3 tbsp + 1 tsp lìght rapèsèèd or othèr flavourlèss oìl
- 1 tsp vanìlla èxtract or èssèncè
FINISHING TOUCHES:
- 150 g 3/4 cup daìry-frèè chocolatè chìps, or a bar brokèn ìnto pìècès
- 50 g 3 tbsp + 1tsp daìry frèè margarìnè
- 1/2 orangè gratèd zèst
- 12-15 tsp orangè marmaladè
INSTRUCTIONS
- Grèasè a bun tray. Prèhèat thè ovèn to 180c/350F/gas 4.
- In a mèdìum bowl, mìx togèthèr thè flour and castèr sugar. Add thè mìlk, oìl and vanìlla, stìrrìng untìl just combìnèd. Drop a small spoonful of thè battèr ìnto èach of thè holès ìn thè prèparèd tray and bakè for about 8 mìnutès. Rèmovè from thè ovèn and cool ìn thè tray for 2 mìnutès bèforè turnìng thè basès out onto a wìrè rack to cool complètèly.
- Mèlt thè chocolatè and margarìnè ìn a pan on a low hèat, stìrrìng constantly
Read more : wallflowerkitchen.com
Comments
Post a Comment