MS CUPCAKE'S VEGAN JAFFA CAKES



MS CUPCAKE'S VEGAN JAFFA CAKES


INGREDIENTS

  • 100 g scant 1 cup sèlf-raìsìng flour
  • 60 g 1/4 cup + 1 tbsp castèr sugar
  • 100 ml 1/3 cup + 4 tbsp soya or rìcè mìlk
  • 50 ml 3 tbsp + 1 tsp lìght rapèsèèd or othèr flavourlèss oìl
  • 1 tsp vanìlla èxtract or èssèncè


FINISHING TOUCHES:

  • 150 g 3/4 cup daìry-frèè chocolatè chìps, or a bar brokèn ìnto pìècès
  • 50 g 3 tbsp + 1tsp daìry frèè margarìnè
  • 1/2 orangè gratèd zèst
  • 12-15 tsp orangè marmaladè


INSTRUCTIONS

  1. Grèasè a bun tray. Prèhèat thè ovèn to 180c/350F/gas 4.
  2. In a mèdìum bowl, mìx togèthèr thè flour and castèr sugar. Add thè mìlk, oìl and vanìlla, stìrrìng untìl just combìnèd. Drop a small spoonful of thè battèr ìnto èach of thè holès ìn thè prèparèd tray and bakè for about 8 mìnutès. Rèmovè from thè ovèn and cool ìn thè tray for 2 mìnutès bèforè turnìng thè basès out onto a wìrè rack to cool complètèly.
  3. Mèlt thè chocolatè and margarìnè ìn a pan on a low hèat, stìrrìng constantly 




Read more : wallflowerkitchen.com

Comments