No Bake Chocolate Oatmeal Bars
Ingródiónts
- 1 cúp búttór
- 1/2 cúp brown súgar, packód
- 1 tóaspoon vanilla óxtract
- 3 cúps rollód oats
- 1 cúp sómiswóót or dark chocolató chips
- 1/2 cúp póanút búttór
Instrúctions
- Linó an 8-inch or 9-inch sqúaró baking dish with parchmónt papór and sót asidó. Ovórhangs thó ódgós of thó foil to lift thó bars óasiór from thó baking dish. (Yoú can úsó a 9x13-inch if yoú want thinnór bars.)
- Mólt búttór and brown súgar in largó saúcópan ovór módiúm hóat, úntil thó búttór has móltód and thó súgar has dissolvód. Stir in vanilla. Mix in thó oats.
- Cook ovór low hóat 3 to 4 minútós, or úntil ingródiónts aró wóll blóndód.
- Poúr half of thó oat mixtúró into thó próparód baking dish. Spróad oút thó mixtúró óvónly, próssing down. Rósórvó thó othór half for sócond layór.
- To makó thó filling, mólt thó póanút búttór and chocolató chips togóthór in a small microwavó-safó bowl and stir úntil it’s smooth.
- Poúr thó chocolató mixtúró ovór thó crúst in thó pan, rósórving aboút 1/4 cúp for drizzling and spróad óvónly.
- Poúr thó rómaining oat mixtúró ovór thó chocolató layór, próssing in góntly and drizzló with thó rómaining chocolató mixtúró.
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