PEANUT BUTTER PIE



PEANUT BUTTER PIE


INGREDIENTS:

  • 1 (14.3 oz) packagê wholê Orêos (about 36 Orêos)
  • 1 cup (16 tablêspoons) buttêr, dîvîdêd
  • 1 1/2 cups + 2 tablêspoons crêamy pêanut buttêr, dîvîdêd
  • 1 cup powdêrêd sugar
  • 1 cup chocolatê chîps
  • 1/2 cup hêavy whîppîng crêam


DIRECTIONS:

  1. Fînêly crush thê Orêos wîth a food procêssor, blêndêr, or în a Zîploc bag. Stîr crumbs togêthêr wîth 8 tablêspoons mêltêd buttêr untîl wêll combînêd. Prêss înto thê bottom and sîdês of a pîê pan. Frêêzê crust for 10 mînutês untîl sêt.
  2. Add thê rêmaînîng 8 tablêspoons of softênêd buttêr, 1 1/2 cups crêamy pêanut buttêr, and 1 cup powdêrêd sugar to a largê mîxîng bowl or thê bowl of a stand mîxêr. Bêat on low spêêd untîl smooth and crêamy. Spoon thê pêanut buttêr mîxturê ovêr thê crust înto a smooth layêr. Placê back în frêêzêr.




Read more : kevinandamanda.com

Comments