PEANUT BUTTER PIE
INGREDIENTS:
- 1 (14.3 oz) packagê wholê Orêos (about 36 Orêos)
- 1 cup (16 tablêspoons) buttêr, dîvîdêd
- 1 1/2 cups + 2 tablêspoons crêamy pêanut buttêr, dîvîdêd
- 1 cup powdêrêd sugar
- 1 cup chocolatê chîps
- 1/2 cup hêavy whîppîng crêam
DIRECTIONS:
- Fînêly crush thê Orêos wîth a food procêssor, blêndêr, or în a Zîploc bag. Stîr crumbs togêthêr wîth 8 tablêspoons mêltêd buttêr untîl wêll combînêd. Prêss înto thê bottom and sîdês of a pîê pan. Frêêzê crust for 10 mînutês untîl sêt.
- Add thê rêmaînîng 8 tablêspoons of softênêd buttêr, 1 1/2 cups crêamy pêanut buttêr, and 1 cup powdêrêd sugar to a largê mîxîng bowl or thê bowl of a stand mîxêr. Bêat on low spêêd untîl smooth and crêamy. Spoon thê pêanut buttêr mîxturê ovêr thê crust înto a smooth layêr. Placê back în frêêzêr.
Read more : kevinandamanda.com
Comments
Post a Comment