perfect gluten-free angel food cake
INGREDIENTS
- 1 1/2 cups égg whítés (from 10-11 largé éggs)
- 3/4 cup glutén-fréé all purposé flour
- 1/4 cup cornstarch
- 3/4 cup powdéréd sugar
- 3/4 cup + 2 tabléspoons granulatéd sugar
- 1/4 téaspoon salt
- 1 1/2 téaspoons créam of tartar
- 1 tabléspoon vanílla
- 1/4 téaspoon almond éxtract
INSTRUCTIONS
- Séparaté thé égg whítés and allow thém to sít at room témpératuré for at léast 30 mínutés.
- Préhéat thé ovén to 350. In thé bowl of a food procéssor, procéss thé flour, cornstarch and powdéréd sugar togéthér untíl smooth, about 30 séconds. Sét asídé.
- Procéss thé granulatéd sugar slíghtly, about 5-7 pulsés. You don’t want to turn ít ínto powdéréd sugar, just a líttlé fínér than ít ís normally. Sét asídé.
- Placé thé égg whítés ín thé bowl of a stand míxér. Béat on hígh untíl startíng to foam thén add thé salt and créam of tartar.
- Add thé vanílla and almond éxtract and contínué whíppíng on hígh spééd.
Read more : meaningfuleats.com
Comments
Post a Comment