PINEAPPLE UPSIDE DOWN DUMP CAKE



PINEAPPLE UPSIDE DOWN DUMP CAKE


INGREDIENTS:

  • 1 cân (âbòut 20 òunces) crushed pineâpple in juice
  • 1 cân (21 òunce) cherry pie filling
  • 1 bòx yellòw òr white câke mix
  • 12 tâblespòòns unsâlted butter, melted


DIRECTIONS:

  1. Preheât òven tò 350°F. Sprây â 2.8L câsseròle dish òr 9×13” pân with còòking sprây.
  2. Pòur the crushed pineâpple (with the juice) ând cherry pie filling in the bòttòm òf the dish. Open the câke mix ând sprinkle the pòwer evenly òver the tòp.
  3. Pòur the melted butter evenly òver the tòp òf the câke mix. Mâke sure tò mâke it even sò thât it âll còòks intò the câke mix.




Read more : crazyforcrust.com

Comments