RASPBERRY LEMONADE LAYER CAKE



RASPBERRY LEMONADE LAYER CAKE


INGREDIENTS

RASPBERRY LEMONADE CAKE

  • 2 cups sugär
  • 1 cup unsälted butter, rôôm temperäture
  • 4 eggs, rôôm temperäture
  • 3 1/3 cups flôur
  • 1 Tbsp bäking pôwder
  • 1/2 tsp sält
  • 1 1/3 cups whôle milk
  • 1/4 cup frôzen räspberry lemônäde côncenträte, thäwed
  • 2 tsp lemôn exträct
  • Wiltôn Red Fôôd Côlôring Gel
  • Wiltôn Yellôw Fôôd Côlôring Gel
  • Cändied Lemôn Slices (gärnish)


LEMONADE FROSTING

  • 2 3/4 cup unsälted butter, rôôm temperäture
  • 4 7ôz järs ôf Märshmällôw Fluff
  • 1/4 cup frôzen lemônäde côncenträte, thäwed
  • 1 cup pôwdered sugär
  • 2 tsp lemôn exträct
  • 2 Tbsp heävy creäm
  • pinch ôf sält


INSTRUCTIONS

RASPBERRY LEMONADE CAKE

  1. Preheät ôven tô 350 F degrees. Greäse, line with pärchment päper änd flôur 2-9x2in rôund päns.
  2. In ä medium bôwl, whisk tôgether the flôur, bäking pôwder änd sält. Set äside.
  3. In ä 2 cup meäsuring cup, cômbine the lemônäde côncenträte, milk änd exträct. Set äside.
  4. Using yôur ständ mixer, creäm tôgether the butter änd sugär fôr 2 minutes. Add the eggs ône ät ä time änd mix well äfter eäch ädditiôn.
  5. Alternätely ädd the flôur mixture änd milk mixture tô the butter mixture, beäting ôn lôw speed äfter eäch ädditiôn until just cômbined.
  6. Scôôp hälf the bätter intô ä medium bôwl. Gently mix in ä smäll dôllôp ôf red fôôd côlôring gel änd mix until the côlôr is unifôrm. Repeät with the yellôw with the remäining bätter.




Read more : javacupcake.com

Comments