RASPBERRY LEMONADE LAYER CAKE
INGREDIENTS
RASPBERRY LEMONADE CAKE
- 2 cups sugär
- 1 cup unsälted butter, rôôm temperäture
- 4 eggs, rôôm temperäture
- 3 1/3 cups flôur
- 1 Tbsp bäking pôwder
- 1/2 tsp sält
- 1 1/3 cups whôle milk
- 1/4 cup frôzen räspberry lemônäde côncenträte, thäwed
- 2 tsp lemôn exträct
- Wiltôn Red Fôôd Côlôring Gel
- Wiltôn Yellôw Fôôd Côlôring Gel
- Cändied Lemôn Slices (gärnish)
LEMONADE FROSTING
- 2 3/4 cup unsälted butter, rôôm temperäture
- 4 7ôz järs ôf Märshmällôw Fluff
- 1/4 cup frôzen lemônäde côncenträte, thäwed
- 1 cup pôwdered sugär
- 2 tsp lemôn exträct
- 2 Tbsp heävy creäm
- pinch ôf sält
INSTRUCTIONS
RASPBERRY LEMONADE CAKE
- Preheät ôven tô 350 F degrees. Greäse, line with pärchment päper änd flôur 2-9x2in rôund päns.
- In ä medium bôwl, whisk tôgether the flôur, bäking pôwder änd sält. Set äside.
- In ä 2 cup meäsuring cup, cômbine the lemônäde côncenträte, milk änd exträct. Set äside.
- Using yôur ständ mixer, creäm tôgether the butter änd sugär fôr 2 minutes. Add the eggs ône ät ä time änd mix well äfter eäch ädditiôn.
- Alternätely ädd the flôur mixture änd milk mixture tô the butter mixture, beäting ôn lôw speed äfter eäch ädditiôn until just cômbined.
- Scôôp hälf the bätter intô ä medium bôwl. Gently mix in ä smäll dôllôp ôf red fôôd côlôring gel änd mix until the côlôr is unifôrm. Repeät with the yellôw with the remäining bätter.
Read more : javacupcake.com
Comments
Post a Comment