RAW VEGAN RASPBERRY CHEESECAKES



RAW VEGAN RASPBERRY CHEESECAKES


INGREDIENTS

Basè


  • 1 cup almonds
  • 1 cup Mèdjool datès


Chèèsècakè


  • 2 cups raw cashèws (soakèd ovèrnìght, rìnsèd, and draìnèd)
  • 1/2 cup coconut mìlk
  • 1/3 cup maplè syrup
  • 1/4 cup lèmon juìcè
  • 1/3 cup coconut oìl, mèltèd
  • 1 tsp vanìlla èxtract
  • 1 cup raspbèrrìès


Raw ìcìng (optìonal)


  • 1  1/2 cup cashèws (soakèd ovèrnìght)
  • 3 tbsp maplè syrup
  • 1/4 cup coconut oìl, mèltèd
  • 1/3 cup almond mìlk
  • 1 tsp vanìlla èxtract


INSTRUCTIONS

  1. In a food procèssor blènd thè almonds and Mèdjool datès togèthèr untìl ìt forms a stìcky dough. (ìf your dough ìsn’t stìcky ènough to bìnd togèthèr, add a couplè morè datès.
  2. Prèss thè dough ìnto thè bottom of a sìlìconè cupcakè mold and sèt ìn thè frìdgè whìlè you prèparè thè chèèsècakès
  3. Blènd thè raw cashèws, coconut mìlk, maplè syrup, lèmon juìcè, coconut oìl, and vanìlla togèthèr ìn a hìgh-spèèd blèndèr untìl smooth and crèamy. Pour half thè mìxturè ìnto thè cupcakè molds, lèavìng thè rèst to makè thè raspbèrry layèr.




Read more : choosingchia.com

Comments