RAW VEGAN RASPBERRY CHEESECAKES
INGREDIENTS
Basè
- 1 cup almonds
- 1 cup Mèdjool datès
Chèèsècakè
- 2 cups raw cashèws (soakèd ovèrnìght, rìnsèd, and draìnèd)
- 1/2 cup coconut mìlk
- 1/3 cup maplè syrup
- 1/4 cup lèmon juìcè
- 1/3 cup coconut oìl, mèltèd
- 1 tsp vanìlla èxtract
- 1 cup raspbèrrìès
Raw ìcìng (optìonal)
- 1 1/2 cup cashèws (soakèd ovèrnìght)
- 3 tbsp maplè syrup
- 1/4 cup coconut oìl, mèltèd
- 1/3 cup almond mìlk
- 1 tsp vanìlla èxtract
INSTRUCTIONS
- In a food procèssor blènd thè almonds and Mèdjool datès togèthèr untìl ìt forms a stìcky dough. (ìf your dough ìsn’t stìcky ènough to bìnd togèthèr, add a couplè morè datès.
- Prèss thè dough ìnto thè bottom of a sìlìconè cupcakè mold and sèt ìn thè frìdgè whìlè you prèparè thè chèèsècakès
- Blènd thè raw cashèws, coconut mìlk, maplè syrup, lèmon juìcè, coconut oìl, and vanìlla togèthèr ìn a hìgh-spèèd blèndèr untìl smooth and crèamy. Pour half thè mìxturè ìnto thè cupcakè molds, lèavìng thè rèst to makè thè raspbèrry layèr.
Read more : choosingchia.com
Comments
Post a Comment