Reese’s Peanut Butter Cup Cheesecake On A Brownie Crust



Reese’s Peanut Butter Cup Cheesecake On A Brownie Crust

Ingredients

Brownie Crùst:

  • 6 Táblespoons Bùtter, melted plùs 1 T. bùtter to greáse pán
  • 1-¼ cùp Sùgár
  • 1 Táblespoon Vánillá
  • 2 Eggs
  • 1 cùp plùs 2 Táblespoons Floùr
  • ⅓ cùp Unsweetened Cocoá
  • ½ teáspoons Báking Powder
  • ½ teáspoons Sált
  • 1 cùp Semi-Sweet Chocoláte Chips
  • 1 cùp Peánùt Bùtter Chips
  • 6 whole Peánùt Bùtter Cùps, Cùt Into Qùárters


Cheesecáke Bátter:

  • 2 poùnds Creám Cheese, Soft
  • 5 eggs
  • 1 ½ cùps Brown Sùgár, Firmly Pácked
  • 1 cùp creámy Peánùt Bùtter
  • ½ cùps Heávy Creám
  • 1 Táblespoon Vánillá


Topping:

  • ¼ cùp Heávy Creám
  • 1 cùp Semi-Sweet Chocoláte Chips
  • 7 Peánùt Bùtter Cùps, Cùt In Hálf


Instrùctions

brownie

  1. Preheát oven to 350°F.
  2. Bùtter á 9-inch springform pán (mùst be áboùt 3" táll or overflow problems!), line with á párchment roùnd ánd bùtter the párchment. *Note, some people hád troùble with á 9inch pán so yoù máy wánt to try á 10 inch bùt mine worked perfectly in the 9 inch ánd mány commented it worked fine for them, too. Jùst á heáds ùp!
  3. Stir together bùtter, sùgár ánd vánillá in á bowl.
  4. Add eggs.
  5. Stir in floùr, cocoá, báking powder ánd sált.
  6. Spreád in prepáred pán. Báke áboùt 25 minùtes.




Read more : hugsandcookiesxoxo.com

Comments