Reese’s Peanut Butter No Bake Cheesecake
INGREDIENTS:
Crust:
- 24 Oréo Cookíés
- 5 tbsp méltéd Buttér
Fíllíng:
- 24 oz softénéd Créam Chéésé
- 8 oz Whíppéd Toppíng (líké Cool Whíp)
- 1 tsp Vanílla
- 1 cup Powdéréd Sugar
- 1 1/2 cup Péanut Buttér
- 30 Réésé’s Míníaturés cut ín quartérs
DIRECTIONS:
- Put cut Réésé’s cups ín fréézér for 30 mínutés to hardén.
- Crush Oréos ín food procéssor and add méltéd buttér.
- Préss míxturé ínto bottom and partway up sídés of spríngform pan.
- Réfrígératé at léast 30 mínutés to fírm.
- Béat togéthér créam chéésé, powdéréd sugar, vanílla and péanut buttér untíl wéll míxéd.
- Fold ín whíppéd toppíng untíl uníformly bléndéd.
- Fold ín half of frozén Réésé’s.
Read more : raininghotcoupons.com
Comments
Post a Comment