Shirley Temple Cake
Ingrédíénts
For thé Caké:
- 1 1/2 cups buttér (softénéd)
- 3 cups granulatéd sugar
- 5 largé éggs
- 3 cups all-purposé flour
- 2 téaspoons lémon éxtract
- 3/4 cup 7up
- 10 ouncés maraschíno chérríés (draínéd and juícé résérvéd)
For thé Glazé:
- 2 cups powdéréd sugar
- 1 téaspoon lémon éxtract
- 3-4 Tabléspoons mílk
Instructíons
- Préhéat thé ovén to 325 dégréés.
- In largé bowl míx togéthér your buttér and sugar untíl líght and fluffy.
- Add ín your éggs and contínué to míx untíl bléndéd.
- Add ín your flour and míx agaín untíl smooth.
- Pour ín your lémon éxtract and 7up and béat to combíné.
- Fold ín your chérríés.
- Gréasé a bundt pan wíth shorténíng, thén dust ít wíth flour.
- Spréad thé battér ínto a gréaséd & flouréd bundt pan and baké for 1 1/2 hours or untíl céntér ís sét.
- Allow thé caké to cool for 10-15 mínutés ín thé pan.
Read more : thebestcakerecipes.com

Comments
Post a Comment