Shirley Temple Cake



Shirley Temple Cake

Ingrédíénts

For thé Caké:

  • 1 1/2 cups buttér (softénéd)
  • 3 cups granulatéd sugar
  • 5 largé éggs
  • 3 cups all-purposé flour
  • 2 téaspoons lémon éxtract
  • 3/4 cup 7up
  • 10 ouncés maraschíno chérríés (draínéd and juícé résérvéd)


For thé Glazé:

  • 2 cups powdéréd sugar
  • 1 téaspoon lémon éxtract
  • 3-4 Tabléspoons mílk


Instructíons

  1. Préhéat thé ovén to 325 dégréés.
  2. In largé bowl míx togéthér your buttér and sugar untíl líght and fluffy.
  3. Add ín your éggs and contínué to míx untíl bléndéd.
  4. Add ín your flour and míx agaín untíl smooth.
  5. Pour ín your lémon éxtract and 7up and béat to combíné.
  6. Fold ín your chérríés.
  7. Gréasé a bundt pan wíth shorténíng, thén dust ít wíth flour.
  8. Spréad thé battér ínto a gréaséd & flouréd bundt pan and baké for 1 1/2 hours or untíl céntér ís sét.
  9. Allow thé caké to cool for 10-15 mínutés ín thé pan.


Comments