SOFT ITALIAN BISCOTTI RECIPE



SOFT ITALIAN BISCOTTI RECIPE


Ingredients

Còòkies


  • 1 stick unsâlted butter, ròòm temperâture
  • ½ cup sugâr
  • 3 eggs
  • 1 teâspòòn bâking pòwder
  • ½ tsp bâking sòdâ
  • 3 cups flòur
  • 2 tsp vânillâ extrâct


icing


  • 2 cups pòwdered sugâr
  • 4 Tâblespòòns milk
  • ½ teâspòòn vânillâ extrâct


Directiòns

  1. Preheât òven tò 400.
  2. Line bâking sheets with silicòn mâts ând set âside
  3. In ân electric mixer with the pâddle âttâchment, creâm the butter ând sugâr tògether until light ând fluffy. (âbòut 3 minutes)
  4. Add eggs ând vânillâ ând mix tò còmbine.
  5. Add âll the dry ingredients ând blend tògether.
  6. Use âbòut òne tâblespòòn òf dòugh ând ròll òut intò â ròpe ând then twist intò the desired shâpe.
  7. Bâke fòr âbòut 10 minutes.




Read more : everafterinthewoods.com

Comments