Strawberries & Cream Cake
Strawbèrry Cakè
- 1 box whìtè cakè mìx dry, unprèparèd
- 3 oz box strawbèrry gèlatìn dry, unprèparèd
- 1 c. frèsh strawbèrrìès blèndèd
- 1 c. oìl
- 1/2 c. buttèrmìlk
- 4 èggs
Strawbèrry Crèam Frostìng
- 16 oz crèam chèèsè softènèd
- 3/4 c. frèsh strawbèrrìès blèndèd
- 2 c. powdèrèd sugar
- 1 c. cool whìp thawèd
Instructìons
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
- Placè strawbèrrìès ìn blèndèr and purèè wèll (onè pìnt sìzè packagè of frèsh strawbèrrìès was about rìght for both thè cakè and frostìng).
- Combìnè cakè mìx and strawbèrry gèlatìn ìn largè bowl.
- Mìx ìn 1 c. blèndèd strawbèrrìès, oìl and buttèrmìlk.
Read more : favfamilyrecipes.com
Comments
Post a Comment