Strawberry Cake Recipe
Ingredients
Câke Lâyers:
- 6 lârge eggs ròòm temp
- 1 cup grânulâted sugâr
- 1 cup âll-purpòse flòur
- 1/2 tsp bâking pòwder
- Whât yòu'll need: Twò 9" câke pâns pârchment pâper, ând flòur sifter
Fròsting Ingredients:
- 1 cup heâvy whipping creâm
- 2 pâckâges 8 òz eâch creâm cheese, sòftened ât ròòm temp
- 3/4 cup grânulâted sugâr
Filling/Decòr:
- 1 1/2 lbs fresh strâwberries 1 lb tò blend ând 1/2 lb fòr decòr
- 1/3 cup chòcòlâte chips tò melt ând decòrâte the tòp òptiònâl
Instructiòns
- Hòw tò Mâke Câke Lâyers: Preheât Oven tò 350˚F ând line bòttòms òf câke pâns with pârchment pâper (dò nòt greâse the sides).
- Beât 6 lârge eggs with the whisk âttâchment fòr 1 min òn high speed. With the mixer òn, grâduâlly âdd 1 cup sugâr ând còntinue beâting òn high speed 8 min until thick ând fluffy.
- Whisk tògether flòur ând bâking pòwder. Sift flòur in thirds intò the bâtter, fòlding gently with â spâtulâ between eâch âdditiòn. Fòld just until nò streâks òf flòur remâin, scrâping the bòttòm òf the bòwl tò ensure yòu dòn't hâve pòckets òf flòur hiding ât the bòttòm; dò nòt òver-mix òr yòu mây deflâte the bâtter.
Read more : natashaskitchen.com

Comments
Post a Comment