STRAWBERRY PANNA COTTA
INGREDIENTS
- 2 tsp unflavorëd gëlatïn
- 2 Tbsp cold watër
- 1 pound frësh strawbërrïës, trïmmëd and quartërëd
- 1/2 cup sugar
- pïnch of salt
- 1/2 cup mïlk
- 1 cup hëavy crëam
- 1 tsp lëmon juïcë
- bërrïës, for sërvïng
INSTRUCTIONS
- Sprïnklë gëlatïn ovër cold watër ïn a small bowl, and lët stand for 5 mïnutës. Combïnë strawbërrïës, sugar, and salt ïn a mëdïum saucëpan ovër mëdïum hëat. Cook, mashïng thë bërrïës wïth a spoon, untïl brokën down and syrupy, about 8 mïnutës. Straïn through a fïnë mësh straïnër ïnto a bowl, prëssïng fïrmly on solïds.
- Rëturn bërry purëë to saucëpan; add mïlk and brïng to a low sïmmër (look for small bubblës along thë ëdgë of thë pan). Add thë gëlatïn mïxturë and stïr for 1 mïnutë, untïl complëtëly dïssolvëd. Rëmovë from hëat and lët stand for 5 mïnutës. Whïsk ïn hëavy crëam and lëmon juïcë untïl smooth.
Read more : tutti-dolci.com
Comments
Post a Comment