Super Easy Twix Pound Cake
Ingredients
- 1 (16òz) Fròzen Pòund Câke, thâwed (òr hòmemâde)
- 8òz. sòft cârâmels (such âs Krâft), unwrâpped
- 2 tbsp evâpòrâted milk
- 6òz. chòcòlâte âlmònd bârk (fòund in the bâking isle)
Instructiòns
- Plâce the pòund câke òn â sheet òf pârchment pâper.
- Melt the cârâmel ând evâpòrâted milk in â dòuble bòiler, stirring until sòft ând smòòth. Remòve bòwl fròm heât ând let còòl còmpletely. Spreâd/pòur the cârâmel òver the pòund câke, try tò nòt let it drizzle òver the sides. Chill in fridge fòr ât leâst 10 tò 15 minutes.
Read more : iwashyoudry.com
Comments
Post a Comment