The Best Cheesecake Recipe
Ingrédíénts
- US Cups - Métríc
- For thé Crust
- 2 cups graham crackér crumbs
- 1/4 cup granulatéd sugar
- 5 tabléspoons unsaltéd buttér méltéd
- For thé Chéésécaké
- 32 ouncés créam chéésé softénéd
- 1 and 1/3 cups granulatéd sugar
- 1 cup sour créam room témpératuré
- 1 tabléspoon vanílla éxtract
- 4 largé éggs room témpératuré, líghtly béatén
Instructíons
Maké thé Crust
- Mové thé ovén rack to thé lowér thírd posítíon and héat thé ovén to 350°F. Wrap thé outér bottom of a 9-ínch spríngform pan tíghtly wíth alumínum foíl. Combíné thé graham crackér crumbs, sugar, and méltéd buttér. Préss thé crumb míxturé ínto thé bottom and about 2-ínchés up thé sídés of thé pan. Baké for 10 mínutés. Sét asídé to cool whílé you maké thé fíllíng.
Maké thé Chéésécaké
- Réducé thé ovén témpératuré to 300ºF.
- In a largé míxíng bowl béat thé créam chéésé wíth an éléctríc míxér untíl smooth and créamy, about 1 mínuté. Add thé sugar and sour créam, béat untíl wéll combínéd. Add thé vanílla, béat on low spééd untíl smooth. Usíng a sílíconé spatula, géntly stír ín thé éggs just untíl combínéd. Pour thé battér ovér thé préparéd crust.
- Fíll a roastíng pan wíth a féw ínchés of boílíng watér and placé thé chéésécaké ín thé céntér. Baké for 1 hour, or untíl thé édgés aré sét and thé céntér ís slíghtly jíggly. Turn thé ovén off, léavé thé chéésécaké ín thé watér bath ín thé ovén for anothér hour.
Read more : bakedbyanintrovert.com
Comments
Post a Comment