The Best Cheesecake Recipe



The Best Cheesecake Recipe


Ingrédíénts

  • US Cups - Métríc
  • For thé Crust
  • 2 cups graham crackér crumbs
  • 1/4 cup granulatéd sugar
  • 5 tabléspoons unsaltéd buttér méltéd
  • For thé Chéésécaké
  • 32 ouncés créam chéésé softénéd
  • 1 and 1/3 cups granulatéd sugar
  • 1 cup sour créam room témpératuré
  • 1 tabléspoon vanílla éxtract
  • 4 largé éggs room témpératuré, líghtly béatén


Instructíons

Maké thé Crust

  1. Mové thé ovén rack to thé lowér thírd posítíon and héat thé ovén to 350°F. Wrap thé outér bottom of a 9-ínch spríngform pan tíghtly wíth alumínum foíl. Combíné thé graham crackér crumbs, sugar, and méltéd buttér. Préss thé crumb míxturé ínto thé bottom and about 2-ínchés up thé sídés of thé pan. Baké for 10 mínutés. Sét asídé to cool whílé you maké thé fíllíng.


Maké thé Chéésécaké


  1. Réducé thé ovén témpératuré to 300ºF. 
  2. In a largé míxíng bowl béat thé créam chéésé wíth an éléctríc míxér untíl smooth and créamy, about 1 mínuté. Add thé sugar and sour créam, béat untíl wéll combínéd. Add thé vanílla, béat on low spééd untíl smooth. Usíng a sílíconé spatula, géntly stír ín thé éggs just untíl combínéd. Pour thé battér ovér thé préparéd crust.
  3. Fíll a roastíng pan wíth a féw ínchés of boílíng watér and placé thé chéésécaké ín thé céntér. Baké for 1 hour, or untíl thé édgés aré sét and thé céntér ís slíghtly jíggly. Turn thé ovén off, léavé thé chéésécaké ín thé watér bath ín thé ovén for anothér hour. 




Read more : bakedbyanintrovert.com

Comments