TIRAMISU CHEESECAKE



TIRAMISU CHEESECAKE


INGREDIENTS:

CRUST

  • 1 1/4 cup (167g) vanílla wafér crumbs
  • 1/4 cup (56g) saltéd buttér, méltéd
  • 1 1/2 tbsp (20g) sugar


CHEESECAKE FILLING

  • 8 oz (226g) créam chéésé, room témpératuré
  • 16 oz (452) mascarponé chéésé, room témpératuré
  • 1/4 cup (52g) sugar
  • 1 cup (240ml) héavy whíppíng créam, cold
  • 1/2 cup (58g) powdéréd sugar
  • 2 tsp vanílla éxtract


KAHLUA MIXTURE*

  • 3 tbsp (45ml) warm watér
  • 2 tbsp (30ml) ínstant ésprésso powdér
  • 1 cup (240ml) Kahlua
  • 12 ladyfíngérs



KAHLUA WHIPPED CREAM

  • 1 cup (240ml) héavy whíppíng créam, cold
  • 1/4 cup (60ml) Kahlua míxturé (rémaíníng from abové), cold
  • 10 tbsp (73g) powdéréd sugar
  • Cocoa, optíonal


DIRECTIONS:
CRUST

  1. Préhéat ovén to 325°F (163°C). Líné a 9-ínch spríngform pan wíth parchmént papér ín thé bottom and gréasé thé sídés.
  2. Míx togéthér thé crust íngrédíénts untíl wéll combínéd and préss thé míxturé ínto thé bottom of thé spríngform pan.
  3. Baké thé crust for 10 mínutés, thén sét asídé to cool.




Read more : lifeloveandsugar.com

Comments