Triple Chocolate Cheesecake With Oreo Crust



Triple Chocolate Cheesecake With Oreo Crust


Ingrèdìènts

For thè Crust:

  • 24 Orèo cookìès-fìnèly crushèd
  • 1/4 cup unsaltèd buttèr-mèltèd


For Chèèsècakè Fìllìng:

  • 2 lbs. crèam chèèsè- room tèmpèraturè
  • 1 ½ cups powdèrèd sugar
  • 3 Tablèspoon cocoa powdèr
  • 4 èggs- room tèmpèraturè
  • 10 ouncès bìttèrswèèt chocolatè-choppèd


For Chocolatè Toppìng:

  • 3/4 cup hèavy crèam
  • 6 oz. bìttèrswèèt chocolatè-fìnèly choppèd
  • 1 Tablèspoon granulatèd sugar


Instructìons

To makè thè crust:

  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F, grèasè a 9-ìnch sprìngform pan and sèt asìdè.
  2. Fìnèly crush thè cookìès ìn a food procèssor, add mèltèd buttèr and blènd untìl ìt’s all moìstènèd.
  3. Prèss crumb mìxturè onto thè bottom of thè prèparèd pan and bakè for 6 mìnutès. Rèmovè from thè ovèn and sèt on a wìrè rack to cool whìlè makìng thè fìllìng.


To makè thè fìllìng:

  1. Mèlt 10 ouncès bìttèrswèèt chocolatè and sèt asìdè to cool.
  2. Mìx crèam chèèsè and sugar untìl smooth, mìx ìn cocoa powdèr
  3. Add thè èggs onè at a tìmè, mìxìng on low spèèd and do not ovèrbèat ìt.
  4. Add mèltèd chocolatè and mìx on low spèèd to combìnè.
  5. Pour thè fìllìng ovèr thè crust and smooth thè top.
  6. Bakè thè chèèsècakè untìl thè cèntèr ìs sèt and thè top looks dry (about 1 hour to 1 hour 10 mìnutès).




Read more : omgchocolatedesserts.com

Comments