Triple Chocolate Cheesecake With Oreo Crust
Ingrèdìènts
For thè Crust:
- 24 Orèo cookìès-fìnèly crushèd
- 1/4 cup unsaltèd buttèr-mèltèd
For Chèèsècakè Fìllìng:
- 2 lbs. crèam chèèsè- room tèmpèraturè
- 1 ½ cups powdèrèd sugar
- 3 Tablèspoon cocoa powdèr
- 4 èggs- room tèmpèraturè
- 10 ouncès bìttèrswèèt chocolatè-choppèd
For Chocolatè Toppìng:
- 3/4 cup hèavy crèam
- 6 oz. bìttèrswèèt chocolatè-fìnèly choppèd
- 1 Tablèspoon granulatèd sugar
Instructìons
To makè thè crust:
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès F, grèasè a 9-ìnch sprìngform pan and sèt asìdè.
- Fìnèly crush thè cookìès ìn a food procèssor, add mèltèd buttèr and blènd untìl ìt’s all moìstènèd.
- Prèss crumb mìxturè onto thè bottom of thè prèparèd pan and bakè for 6 mìnutès. Rèmovè from thè ovèn and sèt on a wìrè rack to cool whìlè makìng thè fìllìng.
To makè thè fìllìng:
- Mèlt 10 ouncès bìttèrswèèt chocolatè and sèt asìdè to cool.
- Mìx crèam chèèsè and sugar untìl smooth, mìx ìn cocoa powdèr
- Add thè èggs onè at a tìmè, mìxìng on low spèèd and do not ovèrbèat ìt.
- Add mèltèd chocolatè and mìx on low spèèd to combìnè.
- Pour thè fìllìng ovèr thè crust and smooth thè top.
- Bakè thè chèèsècakè untìl thè cèntèr ìs sèt and thè top looks dry (about 1 hour to 1 hour 10 mìnutès).
Read more : omgchocolatedesserts.com

Comments
Post a Comment