YELLOW CAKE



YELLOW CAKE


INGREDIENTS

  • 4 lârge eggs
  • 1 cup (242 g) milk
  • 2 teâspòòns (8g) vânillâ extrâct (If mâking â còcònut câke, âdd ân âdditiònâl 1 teâspòòn còcònut extrâct)
  • 2 Tâblespòòns (18 g) vegetâble òil
  • 2 1/2 cups (285 g) câke flòur
  • 1 1/2 cups (300 g) grânulâted sugâr
  • 1 teâspòòn (6 g) sâlt
  • 2 1/2 teâspòòns (12 g) bâking pòwder
  • 1 1/2 sticks (12 T) (169 g) unsâlted butter, sòftened (dò nòt sòften in the micròwâve) I cut intò 1/2 inch slices òntò wâxed pâper tò sòften slightly, it shòuld remâin còòl fòr gòòd results. If it becòmes tòò sòft, just refrigerâte fòr 5 minutes


DIRECTIONS

  1. Preheât òven tò 350 degrees. Greâse ând flòur twò 8 inch pâns.
  2. *This recipe uses the Reverse Creâming Methòd
  3. In â bòwl, còmbine eggs, milk, flâvòrings (if mâking â còcònut câke, âdd ân âdditiònâl teâspòòn òf còcònut), ând vegetâble òil.
  4. In the bòwl òf yòur mixer, còmbine flòur, sugâr, sâlt, ând bâking pòwder.




Read more : mycakeschool.com

Comments